FlowerHandlers


FlowerHandlers is er voor de kwekers. Tegenwoordig verkopen de kwekers meer en meer producten via de verschillende online platformen. Het lijkt makkelijker geworden echter komt er na het verkoop moment nog zoveel meer bij kijken om de producten bij de kopers te krijgen. Veel kwekers hebben de mankracht en tijd niet om hun producten effiecient en/of op tijd af te leveren. FlowerHandlers ontzorgt de kweker vanaf het koop moment zodat de kweker kan blijven doen waar hij goed in is en dat is de beste kwaliteit bloemen en planten kweken voor alle consumenten waar ook ter wereld.


Wat doen wij...
Vers van de kweker nu nog sneller bij U in huis !
Kwekers kunnen bij FlowerHandlers hun eigen voorraad gekoeld opslaan. Vanuit deze voorraad wordt dagelijks na-verkocht aan alle partijen op de veilingen Aalsmeer,Rijnsburg en Naaldwijk.
Doordat FlowerHandlers een eigen geconditioneerde ruimte heeft binnen RFH Naaldwijk is het in staat de orders razendsnel te distribueren. Kopers in Aalsmeer en Rijnsburg kunnen zo tot 12.30 uur bestellen om de verse producten nog dezelfde middag in huis te hebben. Kopers in Naaldwijk kunnen zelfs tot 16.00 uur bestellen!

FlowerHandlers biedt kwekers de mogelijkheid om gebruik te maken van het gespecialiseerde logistieke systeem, het software pakket, de webshop, de geconditioneerde ruimte en de koelcellen.

De kweker kan zich op deze manier volledig bezig houden met het telen van zijn product terwijl zijn directe verkoop afgehandeld wordt door FlowerHandlers. Wij ont-zorgen de kwekers met de diverse extra werkzaamheden die erbij gekomen zijn door de toename van de digitalisering en de directe verkoop. Kwekers zetten hun verse producten bij ons op locatie. Als er een koper een order plaatst dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk afgeleverd wordt. Indien een partij geveild moet worden dan verzorgen wij de aflevering naar de desbetreffende veil locatie.